home contact
ENG
RO
cauta
home
compania
servicii
portofoliu
certificari
contact
TRIMITETI UN MESAJ
numele
email
mesajul
PORTOFOLIU si CLIENTI
Ultimele proiecte:
» detalii
Aliat Corporation SRL

Sos. Nicolae Titulescu Nr. 64, Bl. 24, Sc. A, et. 1, ap. 3, Sector 1, Bucuresti.

Tel : +40 371.019.775
Fax : +40 372.707.815
Mobil: +40 729.164.273
Email: contact@aliatcorporation.com
COMPANIA
VALORILE ALIAT CORPORATION

Misiunea Aliat Corporation

Sa construim o reputatie excelenta, fara egal in industria de profil.

Viziunea Aliat Corporation

Pentru a atinge misiunea companiei, ne propunem sa folosim valorile dragi noua servicii excelente de client service & project management, eficientizare (a timpului, a resurselor, a investitiilor), respectarea eticii in munca pe care o depunem, profesionalism, initiativa si grija fata de mediul inconjurator si comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Viziunea Aliat Corporation inseamna construirea unei culturi operationale de exceptie.

In cei aproape 15 ani de activitate, Aliat Corporation si-a creat o retea solida de parteneri, formata din arhitecti, designeri, ingineri de structuri, furnizori si producatori de materiale de constructii, alaturi de care a realizat un numar impresionant de proiecte.

De altfel, munca noastra este cea mai convingatoare carte de vizita, asa cum veti putea vedea in sectiunea Portofoliu, care ne-a recomandat cu succes de fiecare data si ne-a deschis noi oportunitati de colaborare.

PROMISIUNEA

Promisiunea noastra este sa furnizam clientilor servicii de calitate, solutii eficiente de constructie si amenajari interioare si exterioare, precum si rezultate pe masura asteptarilor.

Si pentru a atinge aceasta promisiune, ne-am organizat si am creat o cultura organizationala in care se pune accentul pe identificarea solutiilor, rapiditatea reactiilor si aprecierea clientului pentru ocazia pe care ne-a oferita-o de a demonstra ce putem sa facem.
copyright 2009
AliatCorporation
designed by
scriptmedia
versiunea in limba engleza | sus | contact